Suport Operațional

Documentație și Manualul Operațional

Elaborăm o documentație completă și detaliată, care va include manualul operațional. Acest manual va conține proceduri, instrucțiuni și bune practici pentru a asigura o implementare eficientă și standardizată a afacerii dvs.

Previziune Financiară

Oferim expertiză în elaborarea unei previziuni financiare, care va prezenta potențialul de venit, costurile de operare și proiecții pentru viitor. Acest instrument este esențial pentru planificarea financiară și pentru atragerea investitorilor sau partenerilor.

Identificarea Locației

Vom ajuta la găsirea locației potrivite pentru afacerea dvs., luând în considerare demografia, accesibilitatea, concurența și alți factori relevanți.

Plan de Amenajare

Odată ce locația a fost identificată, ne ocupăm de planul de amenajare, asigurându-ne că spațiul este optimizat pentru eficiență și conform cu brandul și viziunea afacerii dvs.

Identificarea Furnizorilor

Vă oferim acces la o rețea vastă de furnizori de încredere, ajutându-vă să obțineți cele mai bune prețuri și calitate pentru produsele și serviciile necesare.

Suport Post-Deschidere

După lansarea afacerii, vă oferim suport continuu pentru a vă asigura că totul merge conform planului și pentru a aborda orice provocare care poate apărea.

Hai să dezvoltăm împreună o rețea de francize de succes