Francizat

 Ești cautarea unei afaceri careia sa te afiliezi

Dacă ești interesat să inițiezi o afacere și dorești să reduci riscurile asociate unei noi afaceri pe piață, alegerea unui sistem de franciză poate fi o opțiune adecvată pentru tine.

Ce trebuie să știi ca aspirant francizat

Franciza este frecvent considerată cea mai convenabilă modalitate de a iniția o afacere de succes, deoarece îți permite să eviți obstacolele care, în cazul în care ai fi acționat independent, ar fi fost obligatorii și, uneori, chiar insurmontabile. Prin franciză, beneficiezi de puterea unui brand familiar recunoscut. Cu alte cuvinte, nu începi de la zero.

Vizibilitatea brandului este garanția unei imagini de încredere în ochii posibililor clienți, garantându-ți acea bună reputație necesară pentru a fi cât mai competitiv pe piață.

Riscurile unei afaceri pornite de la zero versus franciză

Alegerea de a deschide o afacere în regim de franciză în locul deschiderii unei afaceri de la zero are beneficii importante printre care se numără și posibilitatea de a avea acces cu mai multă ușurință la obținerea finanțării deoarece franciza este considerată un sistem de investiții care reduce riscurile asociate unei noi afaceri, fără istoric, și care nu beneficiază de încrederea pe care o are o afacere deja vizibilă și stabilită.

Alegând o franciză, te poți baza pe existența unui model de afacere validat.

Aceasta poate consolida încrederea băncilor sau instituțiilor financiare în potențialul tău de succes și, astfel, să faciliteze accesul la finanțare.

Francizatul îți poate oferi îndrumarea și suportul de care ai nevoie pentru a alege franciza care ți se potrivește și a accesa varianta de credit ce se potrivește afacerii tale!